Op en rond het terrein zijn een aantal belangrijke plekken tijdens onze survivalrun. Het start/finish terrein is bij atletiekvereniging Atletico’73, Waalstraat 5 te Gendringen.

Parkeren

Aan de zijkant van de Waalstraat, en achter het gebouw, is er de mogelijkheid om te parkeren.  De Waalstraat is een openbare weg en wordt ook gebruikt door hulpdiensten.  Het is dus belangrijk, voor eigen en andermans veiligheid, dat de weg begaanbaar blijft.

Alternatieve parkeerplaatsen zijn op onderstaande kaart aangegeven.

Horeca

In de kantine van het clubgebouw is er de gelegenheid om gezellig en warm bij elkaar te zitten of om een hapje/drankje te nuttigen.

 

 

Inschrijving, omkleden & douchen

Het wedstrijdshirt, armband en chip zijn af te halen in het wedstrijdsecretariaat gebouw. Tijdens de wedstrijddagen zullen er voldoende douche en omkleed gelegenheden zijn. Deze zullen middels duidelijke pijlen aangegeven worden. Graag alleen gebruik maken van de kleedaccommodaties die aangegeven staan en gekenmerkt zijn als kleedruimte ten behoeve van Stichting Survival Gendringen!

 

Massage

Al een aantal jaren bestaat er na de survival in Gendringen de gelegenheid om de spieren weer even los te laten masseren door enkele ervaren sportmasseurs. Volg vanuit de kantine de borden: “massage".

Afval

Via deze weg het verzoek om zoveel mogelijk uw eigen afval mee te nemen en deze niet achter te laten in de kleedruimtes.