Dit jaar organiseert Stichting Survival Gendringen een survivalrun voor zowel wedstrijdlopers als recreanten. Op zaterdag 3 februari zal de wedstrijd zijn voor de jeugdlopers en recreanten voor de 6 of 9 km. Op zondag 4 februari zal de wedstrijd zijn voor de Middellange en Lange Survivalrun afstand, recreanten 13 of 20 km, Politie 13km en de bedrijvenrun van 6km.
Op deze pagina vind je meer informatie over de run.

Kleding

Houd de dagen voor de run de weersverwachting in de gaten en pas hier je kleding keuze op aan. Kleed je altijd warm aan - iets uittrekken is makkelijk. Een thermoshirt/broek is dan geen overbodige luxe. Denk ook aan muts of handschoenen.
Let er wel op dat je rode armband altijd zichtbaar is voor de juryposten!

Powered by Weer1.com

Starttijden

Onderstaande knoppen verwijzen naar de starttijden. Zorg ervoor dat je een uur van te voren aanwezig bent zodat je voldoende tijd hebt voor aanmelden, omkleden en warmlopen.

Parkeren

Het start-/finish terrein is aan de Waalstraat te Gendringen. Aan de Waalstraat kan NIET geparkeerd worden. In de buurt zijn voldoende andere parkeergelegenheden. Bijvoorbeeld:

- Anton Tijdinklaan, parkeerterrein SDOUC

- Industrieweg, parkeerterrein sporthal IJsselweide

- Staringstraat, parkeerterrein gemeentehuis.

De Waalstraat is een openbare weg en wordt ook gebruikt door als toegangsweg voor een ander evenement en hulpdiensten.  Het is dus belangrijk, voor eigen en andermans veiligheid, dat de weg begaanbaar blijft.

De parkeerplaatsen zijn op onderstaande kaart aangegeven.

Start-/Finishterrein

Het start-/finish terrein is de plek waar je moet zijn voor je shirt, kleedkamers, tassenopslag, douchen, massage en de kantine.

Onderstaande afbeelding geeft aan waar de verschillende plekken zijn.

Horeca

In de kantine van het clubgebouw is er de gelegenheid om gezellig en warm bij elkaar te zitten of om een hapje/drankje te nuttigen.

Tijdregistratie

Wij maken gebruik van het MyLaps systeem van de SBN voor de tijdregistratie. Tijdens de shirtuitgifte krijg je ook een tag. Dit is een enkelband die je onder je sok en tight draagt. Hieronder staat uitgelegd hoe je de enkelband moet bevestigen.

 

Tijdens de run

Volg altijd de instructies van de jury op (veiligheidsmaatregel).

Geeft u geen gehoor aan het verzoek om een hindernis opnieuw te nemen en/of loopt u gewoon door, dan zal dit aan het rayonhoofd gemeld worden en wordt u gediskwalificeerd. Diskwalificatie zal eveneens volgen bij onsportief of onbehoorlijk gedrag van de deelnemer richting de posten of andere deelnemers. Bedenk, de vrijwilligers staan daar voor jou, zonder deze vrijwilligers géén Survivalrun.

Neem je wat te eten mee voor onderweg, bijvoorbeeld een banaan of een gelletje? Neem dan ook het afval mee en laat dit niet in de vrije natuur achter. Je kunt het kwijt bij een verversingspost of geef het aan de vrijwilligers die bij een hindernis staan.

Douchen

Tijdens de wedstrijddagen zullen er voldoende douche en omkleed gelegenheden zijn. Deze zullen middels duidelijke pijlen aangegeven worden. Graag alleen gebruik maken van de kleedaccommodaties die aangegeven staan en gekenmerkt zijn als kleedruimte ten behoeve van Stichting Survival Gendringen!

De douche is GEEN wasmachine. Het is niet de bedoeling kleding schoon te spoelen onder de douche. Dit veroorzaakt verstoppingen waardoor er niemand meer kan douchen.

Massage

Al een aantal jaren bestaat er na de survival in Gendringen de gelegenheid om de spieren weer even los te laten masseren door enkele ervaren sportmasseurs. Volg vanuit de kantine de borden: “massage".

Afval

Via deze weg het verzoek om zoveel mogelijk uw eigen afval mee te nemen en deze niet achter te laten in de kleedruimtes.

Uitslagen

Tijdens de run zullen de uitslagen direct online worden gepubliceerd. Bijgaande knoppen verwijzen naar de uitslagen.

Deze uitslagen zijn voorlopig. Na verwerking van alle jurypapieren worden de definitieve uitslagen gepubliceerd.

Parcours en fietsroute

Wil je nog even snel kijken hoe het parcours loopt. Kijk hier.

Het parcours is goed te volgen met de fiets. De fietsroute is aangegeven met bordjes, maar ook hieronder te downloaden.