Dit jaar organiseert Stichting Survival Gendringen een survivalrun voor zowel wedstrijdlopers als recreanten. Op zaterdag 3 februari zal de wedstrijd zijn voor de jeugdlopers en recreanten voor de 6 of 9 km. Op zondag 4 februari zal de wedstrijd zijn voor de Middellange en Lange Survivalrun afstand en recreanten 13 of 20 km.
Op deze pagina vind je meer informatie over de run.

 

Volg altijd de instructies van de jury op (veiligheidsmaatergel).
Denk bij slecht/guur weer aan je kledingkeuze. Kleed je altijd warm aan. Een thermoshirt/broek is dan geen overbodige luxe. Denk ook aan muts of handschoenen.
Let er wel op dat je rode armband altijd zichtbaar is voor de juryposten!

Geeft u geen gehoor aan het verzoek om een hindernis opnieuw te nemen en/of loopt u gewoon door, dan zal dit aan het rayonhoofd gemeld worden en wordt u gediskwalificeerd. Diskwalificatie zal eveneens volgen bij onsportief of onbehoorlijk gedrag van de deelnemer richting de posten of andere deelnemers. Bedenk, de vrijwilligers staan daar voor jou, zonder deze vrijwilligers géén Survivalrun.

 

De starttijden zijn te vinden door onderstaande link te volgen.
Starttijden

 

Het start-/finish terrein is de plek waar je moet zijn voor je shirt, kleedkamers, douchen, massage en de kantine. Volg onderstaande link voor meer info.

Terrein

 

Wil je nog even snel kijken hoe het parcours loopt. Kijk hier.

Parcours

Fietsroutes